Merja Palin ja Minna Enäjärvi tuovat design-osaamista Jysmälle

Merja Palin ja Minna Enäjärvi tuovat design-osaamista Jysmälle

Jysmä on yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista mattoalan maajantuojista. Merja Palin ja Minna Enäjärvi tuovat Jysmälle design-osaamista asiakkaidemme iloksi. 

Merja Palin inspiratio lähtee Suomen luonnosta ja hänen suunnittelemiaan kuoseja voi nähdä lukuisten suomalaisten yrityksen kankaissa, huiveissa, solmioissa, pellavatuotteissa, lautasliinoissa ja matoissa. Jysmälle Merja on sunnitellut jo useita mattokuoseja (mm. Heinä), joissa näkyy luontotunnelmia.

"Minun kuosini kertovat tarinaa suomalaisesta luonnosta. Vietän paljon aikaa retkeillen luonnossa perheeni ja koirani kanssa. Luonto on ehtymätön ja rikas ideoiden antaja" kertoo Merja Palin.

Minna Enäjärven muotoilutoimisto Designkuja on monipuolinen suunnittelutoimisto, joka yhteistyökumppaneineen tarjoaa laajaa osaamista muotoilun alalta. Enäjärvellä on vahva kaupallinen tausta ja Jysmälle Minna on suunnitellut mm. uuden ja raikkaan yleisilmeen

"Tuotesuunnitelussa on tärkeää, että tuote näyttää ja tuntuu hyvältä ja lisäksi toimii siihen tarkoitetussa ympäristössään" sanoo Minna Enäjärvi

Verkkopalvelun alusta onstage © 2024 online.fi