Jysmälle uudet nettisivut

Jysmälle on julkaistu uudet nykyaikaiset nettisivut. Asiakkaidemme toiveissa oli sivut, joilta löytää tuotteet ilman kirjautumista ja että sivusto toimii helposti eri päätelaitteilla. Halusimme vastata asiakkaidemme toiveisiin ja uudet nettisivut on nyt avattu.

Uusilla sivuilla on kiinnitetty erityistä huomiota helppokäyttöisyyteen. Etusivulla on pikalinkit kiinnostavimpiin tuotealueisiin. Uutuustuotteet ja ideat löytyvät myös helposti etusivulta. Tuotealueet on ryhmitelty ymmärrettävästi ja tuotteita voidaan rajata värin tai koon perusteella. Tuotteiden jälleenmyyjähaku on toteutettu Googlen karttapalvelua hyödyntäen.

Käyttäjäprofiili on muuttunut siten, että suurin osa sivuilla vierailevista käyttää selaamiseen matkapuhelinta, joten on tärkeää, että sivusto on mobiilioptimoitu. Sivusto on rakennettu uusinta teknologiaa hyödyntäen.

"Olen erittäin ylpeä uusista sivuistamme; tuotteet, uutuudet, ideat ja hoito-ohjeet ovat selkeästi esillä. Sivusto on rakennettu yhteistyössä suunnittelijamme Minna Enäjärven ja Online Solutionsin kanssa. Yhteistyö verkkosivujen rakentamiseksi sujui kumppaneidemme kanssa mainiosti ja rakentaminen toteutettiin ketterästi asiakasta kuunnellen" kertoo Mika Kakko.

Vaikka uusi sivusto on nyt lanseerattu, se ei kuitenkaan ole täysin valmis. Kuuntelemme asiakkaitamme ja kehitämme ja seuraamme sivustoa jatkuvasti, jotta sisältö olisi mahdollisamman kiinnostavaa asiakkaillemme.

Lisätietoja: Mika Kakko, toimitusjohtaja, Jysmä Oy mika.kakko@jysma.fi, Marko Nääsilä, Online Solutions Oy, marko.naasila@online.fi

Verkkopalvelun alusta onstage © 2024 online.fi